Пропускане към основното съдържание

На осем години...

Съвсем наскоро се навършиха осем години от създаването на блога. Това се случи точно на 04 май 2009 г.
По традиция отбелязвам тази дата с поне една публикация, в която се връщам назад през годините и правя нещо като кратка равносметка за постигнатото. 
Не съм публикувал от много време тук и затова реших, че "годишнината" на блога е един добър повод да й посветя следващите редове.
Когато се връщам в спомените си от онези "първи стъпки" в прохождането на блога се сещам, най-вече, за положителните емоции, които изпитвах, докато пишех първите си текстове тук. Харесваше ми открито да пиша и споделям какво мисля по различни теми
Всъщност, причината да си направя блог беше, че имах необходимост от място, където да събере на едно място всичко, което мисля и правя. И мисля, че сякаш се получи, защото макар и все по-рядко да намирам време да пиша, все повече мои познати свързват името ми с блога. 
През годините, често съм имал съмнения, дали си е струвало да поддържам блог в интернет, но след като го правя вече осем години, значи наистина си е струвало. Надявам се, че и през следващите години ще продължа да публикувам тук, защото това ми доставя  удоволствие. 
Благодаря на всички приятели и познати, както и на всички непознати, които поради една или друга причина от време на време продължават да посещават блога и да се интересуват от това, което публикувам!

Коментари